fbpx

video | Aproape 500 capsule de mac ar putea-o costa ani de închisoare: O femeie din Șoldănești, cercetată pentru vinderea drogurilor

Pe 13 septembrie curent, ofițerii Inspectoratului de Poliție Râșcani, al Direcției de Poliție din Chișinău, au intrat în posesia unei informații operative cu privire la punerea în circulație a drogurilor. Astfel, oamenii legii au reținut o femeie în vârstă de 45 de ani, originară dintr-o localitate din raionul Șoldănești.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Suspecta ar fi intenționat să comercializeze pe teritoriul capitalei capsule de mac. Asupra ei au fost depistate 480 de astfel de capsule, acestea fiind ridicate, sigilate și îndreptate la Centrul-tehnico criminalistic și expertize judiciare al IGP, pentru a fi supuse expertizei.

Femeia a fost escortată la inspectorat pentru stabilirea tuturor circumstanțelor. În cadrul acțiunilor procesual penale, ea a recunoscut că producția îi aparține și urma să o comercializeze în capitală. În cazul în care reușea să vândă capsulele de mac, aceasta era să obțină un profit în sumă de 6000 de lei.

Bănuita este cercetată pentru circulaţia ilegală a drogurilor, etnobotanicelor sau analogii acestora, care – conform legislației în vigoare – se pedepsește cu închisoare de la un an la șase ani.

Articole asemănătoare

Back to top button