fbpx

video | Ambasadorul UE, de Ziua Independenței: ,,R. Moldova sărbătorește pentru prima data independența ca stat candidat la aderarea la UE”

Ambasadorul Uniunii Europene (UE) în Republica Moldova, Jānis Mažeiks, vine cu un mesaj de felicitare pentru cetățenii Republicii Moldova, cu prilejul împlinirii a 31 de ani de independență. La sfârșitul discursului, diplomatul s-a adresat și în limba română.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Acum 31 de ani, Republica Moldova și-a exprimat dreptul la auto-determinare, de a fi un stat suveran și independent. În acest an, Republica Moldova își sărbătorește pentru prima data independența ca stat candidat la aderarea la Uniunea Europeană. În numele Delegației UE în Republica Moldova, vă doresc succes în continuarea acestei călătorii. Vă asigur de sprijinul nostru deplin pe drumul spre prosperitate și democrație europeană. Felicitări cu ocazia Zilei Independenței! La mulți ani, Republica Moldova!”, a declarat Jānis Mažeiks.

Vezi mai jos clipul.

Citește și: video | „O țară mică, dar cu inimă mare”. Mesajul în limba română al ambasadorului SUA, de Ziua Independenței R. Moldova

Articole asemănătoare

Back to top button