fbpx

video | „Am servit olecuțâcă”. Minor beat și fără permis, înlăturat de la volanul unei mașini furate

Un tânăr de 17 ani a fost luat la ochi de către oamenii legii. Acesta a fost depistat marți, 1 februarie, în jurul orei 1:00, la volanul unei mașini care nu îi aparținea. Mai mult, acesta se afla în stare de ebrietate și nu avea permis de conducere.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.
Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Incidentul s-a petrecut în satul Cinișeuți, raionul Rezina. Minorul a fost stopat de către ofițerii Inspectoratului Național de Securitate Publică (INSP), în timp ce se afla la volanul unei mașini de marca Volkswagen.

Fiind testat alcoolscopic, s-a stabilit că acesta se afla în stare de ebrietate, având o concentrație de 0,30 mg/l vapori de alcool în aerul expirat. În consecință, tânărul a fost înlăturat de la volanul automobilului, fiind escortat la Inspectorat. Totodată, a fost inițiată documentarea conform legislației pentru conducerea mijlocului de transport în stare de ebrietate și fără permis de conducere.

Ulterior, polițiștii au stabilit că automobilul la volanul căruia se afla minorul, fusese furat din curtea casei unui locuitor al aceluiași sat. Actualmente, tânărul este documentat, inclusiv, pentru răpirea automobilului.

Citește și: video | Dis-de-dimineață beată la volan. Minoră, înlăturată de la volan de către polițiști

Articole asemănătoare

Back to top button