fbpx

video | A fost chemat la întâlnire de o prietenă, dar a dat ochii cu doi indivizi care i-ar fi cerut bani. Cazul unui tânăr din capitală

A fost chemat la întâlnire de o prietenă, dar a dat ochii cu doi indivizi care i-ar fi cerut bani. I s-a întâmplat unui tânăr de 22 de ani din capitală, de la care s-ar fi estorcat 2700 de lei, fiind amenințat cu răfuială fizică.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În dimineața de 30 ianuarie bărbatul s-a adresat oamenilor legii. Acesta a relatat că în seara de 29 ianuarie a fost contactat telefonic de către o prietenă și rugat să se întâlnească pentru a clarifica un conflict pe care aceștia îl aveau.

Victima a fost de acord, dar ajungând la locul indicat a fost întâmpinat de trei indivizi. În cadrul discuțiilor, aceștia l-ar fi amenințat și i-ar fi comunicat că pentru conflictul pe care îl are cu fata și timpul pierdut acesta le este dator.

Ca urmare, în seara de 30 ianuarie polițiștii i-au reţinut pe suspecți în momentul când aceștia primeau suma de bani de la victimă. Indivizii au fost escortați la inspectorat pentru audieri, unde și-au recunoscut vina. Totodată asupra lor polițiștii au depistat un pistol, care s-a dovedit a fi mulaj.

Bănuiții au vârste cuprinse între 19 și 21 de ani. Ei sunt originari din mun. Chișinău, raioanele Căușeni și Leova, iar oamenii legii precizează că aceștia nu sunt la prima abatere, anterior fiind judecați pentru infracțiuni similare.

Tinerii au fost plasați în arest pentru 30 de zile. Dacă li se va demonstra vinovăția, aceștia riscă până la șapte ani de pușcărie.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button