fbpx

„Văd că ți-ai ieșit din bine”. Platon o amenință pe Mariana Rață cu judecata: Pregătește-ți banii pentru avocați

Veaceslav Platon o amenință pe jurnalista Mariana Rață cu judecata. Controversatul om de afaceri a publicat pe pagina sa de Facebook o postare în care informează despre procesul de pregătire a cererilor de chemare în judecată privind apărarea onoarei și demnității sale și înaintarea acestora la Judecătoria București, acolo unde susține că o va purta și pe Rață.

„Dragă Mariana! Văd că ți-ai ieșit din bine, iar din acestă cauză sunt obligat să te port prin judecăți. Vreau să văd cum te vei îndreptăți. Acum suntem în proces de pregătire a cererilor de chemare în judecată privind apărarea onoarei și demnității și înaintarea acestora la Judecătoria București pentru cetățenii cu pașapoarte românești. Te voi purta și pe acolo”
, a scris Platon.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit lui Veaceslav Platon, la ultima întâlnire a acestuia cu jurnalista, i-a explciat o schemă din furtul miliardului.

„Să știi că m-am amuzat copios, atunci când ai declarat despre oarecare investigații în privința mea. La ultima noastră întrevedere, ți-am explicat timp de 4 ore doar o singură schemă din furtul miliardului. Dar așa și n-ai înțeles nimic. Sincer să fiu, am lăsat-o baltă, înțelegând că n-are rost. Și din nou „bună ziua”: Mariana și investigațiile”, mai scrie fugarul.

De asemenea, omul de afaceri o atenționează și în privința unei sesizări la Procuratura europeană pentru delapidarea resurselor europene, în caz de-și plătește avocații din contul TV8.

„Apropo, pregătește-ți banii pentru avocați. Și să nu îndrăznești să-i achiți din contul TV8, pentru că te vei alege imediat și cu o cerere la Procuratura europeană pentru delapidarea resurselor europene. Aceștia vor începe a deranja donatorii și vă vor pune capacul. Ce-i drept, ai putea să te adresezi după bani la SIS.

Ei sunt obligați să ramburseze cheltuielile agenților săi, suportate în timpul executării misiunilor de serviciu. O cerere aparte pregătim acum și în privința șezătorii de ieri cu Maia Sandu. Mai pe scurt, limba lungă și mintea scundă sunt o combinație foarte costisitoare”, a mai scris Platon.

În final, Platon nu ezită să-l salute pe Viorel Morari, care potrivit ex-politicianului român și actualmente fugarul, Cristian Rizea, s-ar fi aflat într-o relație amoroasă cu Mariana Rață.

„PS: Salutări lui Viorel!”

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button