fbpx

Vaccinul contra COVID-19, motiv de replici în Parlament. Diacov: „Mai bine nu furam miliardul și dădeam banii la medicină”

„Mai bine nu furam miliardul și dădeam banii la medicină”, a declarat Dumitru Diacov în timp ce în plen se discuta despre eventuala imunizare a deputaților. Subiectul a fost abordat după ce miercuri Secretariatul a început estimarea numărului de persoane dispuse să își administreze serul.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Bunăoară, Igor Grosu din PAS a menționat că trebuie imunizați cei mai vulnerabili, iar în cazul deputaților – decanii de vârstă. O părere similară a avut și socialistul Vlad Bătrîncea, care a punctat că parlamentarii ar trebui să se imunizeze la urmă.

La rândul său, Diacov a amintit despre faptul că a fost internat și că discuțiile despre COVID-19 sunt populiste. În același timp, el consideră că ar trebui să se vaccineze întâi „cei care au bolit, iar restul să aștepte”.

În replică, deputatul Platformei DA Alexandru Slusari a declarat că „e amuzant de ascultat despre furtul miliardului de la Dmitrii Gheorghievici”. De asemenea, el l-a propus colegilor să „nu facă PR din tragedia prin care trece Republica Moldova”.

Ulterior, a intervenit și deputata Pentru Moldova Ruxanda Glavan. Potrivit ei, Secretariatul face doar planificare, dar nu are de gând să facă vaccinare. Așadar, ea și-a îndemnat colegii să meargă la medicul de familie, deoarece sunt oameni și au dreptul să se imunizeze.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button