fbpx

update, video | Reținerea bărbatului care ar fi împușcat două adolescente la Dubăsari: Momentul în care ofițerii sustrag arma

(update, 11:00)

Poliția a publicat imagini din momentul când suspectul este reținut. Din secvența video observăm cum bărbatul este pus la pământ de ofițeri.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Ulterior, polițiștii sustrag de la acesta o armă. Expertizele de rigoare urmează să stabilească dacă acesta este pistolul din care s-a tras în cele două minore.

Știrea inițială

Bărbatul care ar fi împușcat două adolescente a fost reținut la Dubăsari. Acesta se deplasa pe traseul Criuleni-Chișinău.

Oamenii legii au stopat mașina acestuia. Asupra suspectului a fost identificată arma din care s-ar fi efectuat împușcăturile.

Amintim că, în această noapte, în urma unui conflict, bărbatul de 27 de ani ar fi tras în două adolescente de 16 ani. Totul s-a întâmplat în localitatea Holercani, Dubăsari.

Una dintre fete s-a stins din viață pe patul de spital. Cealaltă rămâne internată, având mai multe răni în regiunea picioarelor. Oamenii legii stabilesc.alte circumstanțe ale cazului.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button