fbpx

update, video | Bărbatul agresiv care ar fi amenințat mai mulți trecători din capitală a fost reținut pentru 72 de ore

(udpate 11:00) Contactată de ZUGO, ofițera de presă a Direcției de Poliție a municipiului Chișinău, Svtelana Scripnic, ne-a comunicat că bărbatul de 33 de ani a fost reținut pentru 72 de ore. Individul a fost escortat la Inspectoratul de Poliție Centru pentru audieri. Oamenii legii au inițiat o cauză penală în conformitate cu prevederile Codului penal pentru ,,Huliganism”.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Știrea inițială

Un bărbat a băgat spaima în locuitorii capitalei. Înarmat cu un cuțit, ar fi jefuit mai multe locuri și amenințat trecătorii. Mai mult, ar fi urcat la volanul unei mașini și ar fi încercat să-l deposedeze de la proprietarul acestuia.

Imaginile video apărute în mediul online au fost distribuite de canalul de Telegram Ungureanu 112. Potrivit acestuia, individul ar fi jefuit și o farmacie din sectorul Buiucani, iar ulterior ar fi avut o tentativă de furt și la o bancă din capitală, acolo unde a băgat în sperieți paznicul.

De asemenea, ar fi prins la curaj și ar fi încercat să deposedeze mașina unui șofer, care potrivit sursei citate s-a dovedit a fi un procuror. Bărbatul ar fi fost sub influența substanțelor narcotice.

Din imagini poate fi văzut cum mai mulți polițiști, împreună cu civili, au încercat să-l oprească pe individ. Acesta manifestă un comportament agresiv și chiar ar fi atins pe cineva cu cuțitul.

Video: Ungureanu 112 via Telegram

În cele din urmă, individul a fost imobilizat și încătușat de către echipajul Batalionului de Patrulare și Reacționare Operativă (BPRO) 1137, la intersecția bulevardului Șefan cel Mare și Sfînt cu strada Ismail.

ZUGO a solicitat și reacția Direcției de Poliție a municipiului Chișinău, dar încă nu a primit un răspuns. Urmează să revenim cu detalii.

 

Articole asemănătoare

Back to top button