fbpx

update, foto, video | Noi detalii în cazul accidentului de la Circ. Unul dintre vehicule a fost proiectat într-un troleibuz

(update ora 11:50)

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Ofițera de presă a Direcției de Poliție Chișinău, Svetlana Scripnic, ne-a comunicat că în accidentul de la Circ au fost implicate trei unități de transport. În urma impactului nimeni nu a avut de suferit.

Potrivit ei, șoferul unui Volkswagen, în vârstă de 19 ani, în timp ce se deplasa pe bd. Renașterii a tamponat un vehicul de model Renault care staționa. În urma impactului, automobilul lovit a fost proiectat într-un copac, iar Volkswagenul – în troleibuzul de pe ruta nr. 12.

Pe cazul dat a fost inițiată o anchetă, iar oamenii legii urmează să stabilească toate circumstanțele accidentului. Dacă va fi găsit vinovat, șoferul care ar fi cauzat impactul riscă șase puncte de penalizare și amendă în valoare de 1500 de lei.

Știre inițială:

Două automobile s-au tamponat violent aseară în apropiere de Circ. Potrivit imaginilor de la fața locului, unul dintre vehicule a ajuns pe trotuar.

Martorii oculari spun că forțele de ordine au intervenit, la fața locului fiind prezente echipaje de poliție, ambulanța și pompierii. Cele două vehicule au fost grav avariate, în regiune s-a format ambuteiaj, iar transportul public a circulat cu dificultate.

Nu există încă informații despre victime. ZUGO a solicitat informații oficiale de la Poliție.

Știrea se actualizează.

Foto: GBM

Articole asemănătoare

Back to top button