fbpx

update, foto | Precizările Poliției despre impactul de la Dondușeni. Mașina în care se aflau victimele a devenit morman de fiare

(update, 10:00)

Poliția a confirmat pentru ZUGO informația despre accidentul fatal care s-a produs în această noapte în apropiere de localitatea Frasin, raionul Dondușeni. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Ofițera de presă Jana Molceanov a precizat că oamenii legii au fost alertați la ora 02:30 de către un localnic. Potrivit ei, accidentul a avut loc între satele Frasin, Dondușeni și Gașper, Edineț.

Șoferul a decedat pe loc, iar pasagerul a fost transportat la spitalul din Edineț. Din imaginile realizate la fața locului vedem că mașina s-a transformat într-un morman de fiare. Alte circumstanțe ale impactului se stabilesc.

Știrea inițială

Un tânăr a decedat, iar altul a ajuns la spital după ce mașina în care se aflau s-a izbit violent de un copac. Accidentul s-a produs în această noapte în raionul Dondușeni.

În jurul orei 02:10, mașina de model Audi, condusă du un bărbat de 28 de ani se deplasa în apropiere de localitatea Frasin, informează deschide.md. În salonul vehiculului se mai afla un pasager de 21 de ani.

Conform informațiilor preliminare, publicate de sursa citată, din cauza vitezei, șoferul ar fi pierdut controlul volanului, iar mașina a derapat și s-a lovit de un arbore.Conducătorul vehiculului a decedat la fața locului.

Pasagerul care se afla în mașină a fost transportat la spital cu diverse traumatisme. ZUGO a solicitat informații oficiale de la Poliție. Revenim cu alte detalii la subiect.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button