fbpx

„Unde umblă primarul?” Consilieri municipali cer includerea pe ordinea zi a subiectului despre deplasarea lui Ceban la Moscova

Alesul local din capitală de pe listele Partidului Liberal, Ion Ceban, a propus includerea pe lista ședinței de astăzi a Consiliului Municipal Chișinău (CMC) subiectul „Unde umblă primarul”. Propunerea a degenerat în discuții aprinse între membrii CMC adunați la întrunire.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Funcționarul a argumentat inițiativa prin faptul că este pandemie, dar și că urmează a fi votate legi importante. Așadar, el a solicitat să se ofere explicații despre vizita sa la Moscova, în circumstanțele în care s-ar declara apolitic, dar a plecat în Rusia alături de membri ai PSRM.

Pe de altă parte, secretariatul Consiliului a informat că primarul general nu se află în deplasare. Potrivit responsabililor, edilul a plecat în concediu din cont propriu.

După minute bune de discuții și acuzații, subiectul a fost supus votului. Acesta nu a trecut și, ca urmare, nu a fost inclus pe ordinea de zi a ședinței.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button