fbpx

Un tânăr l-a ucis în bătaie pe un bărbat care i-ar fi înjosit concubina

Un tânăr a fost reținut după ce l-a ucis în bătaie pe un bărbat care i-ar fi înjosit concubina. Crima a avut loc în seara de 7 martie, iar cadavrul victimei a fost găsit marți dimineața într-o locuință de pe str. Cahul din mun. Bălți.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.
Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Potrivit oamenilor legii, victima ar fi un bărbat în vârstă de 36 de ani, cadavrul căruia a fost găsit zăcând la podea în propria locuință, cu multiple semne de moarte violentă.

Poliția a stabilit că în seara de 7 martie, bărbatul ar fi consumat alcool împreună cu un cuplu, după care între ei s-a iscat o ceartă.

Conflictul ar fi izbucnit după ce gazda ar fi înjosit onoarea concubinei oaspetelui, un tânăr de 32 de ani. Ultimul, profund afectat de acest fapt, dar și aflându-se în stare de ebrietate, a lovit gazda de mai multe ori cu un scaun în regiunea capului, după care l-a lăsat să zacă la podea, și-a luat concubina și s-a deplasat la domiciliu.

Suspectul a fost reținut pentru 72 de ore, după ce cadavrul a fost găsit de către o femeie care a alertat imediat poliția.

Oamenii legii cercetează cazul pentru a stabili toate circumstanțele în care a fost comisă crima.

Articole asemănătoare

Back to top button