fbpx

Un judecător ar fi fost filat de interlopi. Procurorii au efectuat percheziții și reținut cinci suspecți

Un judecător ar fi fost filat de mai mulți interlopi. Procurorii confirmă că au efectuat percheziții și au reținut mai multe persoane pe dosarul inviolabilității vieții unei persoane.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Anterior, jurnaliștii de la deschide.md relatau, cu referire la surse, că patru persoane ar fi implicate, iar acțiunile ar fi fost efectuate la comanda lui Veaceslav Platon. Omul de afaceri, însă, a calificat drept fals informațiile.

Conform sursei citate, victima ar fi un judecător de la Curtea de Apel. În gestiunea lui s-ar afla un dosar care are tangențe cu Platon.

Drept urmare a informațiilor appărute în presă, Procuratura pentru Combaterea Crimei Organizate și Cauze Speciale (PCCOS) a anunțat că în rezultatul prelucrării informației prezentate de către organele operative, acum două luni, a fost pornită urmărirea penală pentru încălcarea inviolabilităţii vieţii personale.

Miercuri au fost efectuate mai multe percheziții, în cadrul cărora au fost ridicate suporturi electronice și înscrisuri. De asemenea, a avut loc reținerea mai multor persoane. La moment, în custodia organelor de drept se află cinci persoane, existând bănuieli rezonabile că ele ar fi participat la acțiuni ilegale.

Articole asemănătoare

Back to top button