fbpx

Un bărbat, găsit fără suflare în portbagajul unui microbuz din Hîncești. Acesta ar fi fost împușcat

Un bărbat a fost găsit decedat în portbagajul unui microbuz, care era lăsat de izbeliște într-un câmp din extravilanul localităților Lăpușna și Boghiceni, din raionul Hîncești. Corpul neînsuflețit al acestuia a fost depistat în după-amiaza zilei de ieri.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Victima de 43 de ani, locuitor al raionului menționat, era și proprietarul automobilului. În  acest caz, ZUGO a aflat mai multe informații de la ofițera de presă a IP Hîncești, Cristina Vicol.

„La fața locului s-a deplasat grupul operativ a IP Hîncești, medicul-legist și procurorul. În cadrul cercetării s-a stabilit că într-un mijloc de transport, de model Ford Tranzit, în portbagaj a fost depistat un bărbat fără suflare. Acesta a decedat în urma unei împușcături în regiunea capului pe dreapta. Totodată, polițiștii au găsit lângă cadavru și arma de vânătoare cu țeavă lisă, aceasta fiind deținută legal”, ne-a comunicat Cristina Vicol.

Pe faptul dat a fost pornită o cauză penală conform prevederilor art. 145 al.(1) CP al RM. Polițiștii întreprind acțiuni de urmărire penală în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor.

Articole asemănătoare

Back to top button