fbpx

Un bărbat din Strășeni va sta 13 ani la închisoare, după ce și-a bătut tatăl, iar peste două zile a decedat

Un bărbat de 33 de ani a fost condamnat la 13 ani de închisoare pentru violență în familie, soldată cu decesul victimei. Judecătoria Străşeni, sediu Central, l-a găsit vinovat pentru că și-a bătut cu cruzime tatăl care a decedat după două zile.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit actului de acuzare, bărbatul vizat este învinuit că, în seara zilei de 4 aprilie 2019, în timp ce se afla în ograda gospodăriei din satul Micăuți raionul Strășeni, urmare a unui conflict verbal iscat între el și tatăl său, pe motiv că ultimul ar fi consumat băuturi alcoolice, i-a aplicat mai multe lovituri cu pumnii și picioarele peste diferite părți ale corpului după care, ridicând de jos o bucată de scândură, i-a mai aplicat câteva lovituri cu aceasta peste corp, în rezultatul cărui fapt, peste două zile, tatăl acestuia a decedat.

Bărbatul condamnat are vârsta de 33 ani, fiind originar din satul Micăuţi raionul Străşeni şi în cadrul procesului penal, acesta a pledat nevinovat.

Până la intrarea sentinţei în vigoare în privința persoanei condamnate a fost aplicată măsura preventivă sub formă de obligarea de a nu părăsi ţara.

Sentința nu este definitivă și poate fi contestată cu apel în termen de 15 zile la Curtea de Apel Chișinău.

Articole asemănătoare

Back to top button