fbpx

Un bărbat beat și-a împușcat concubina după ce s-au certat. Arma era deținută ilegal

Un bărbat și-a împușcat concubina după un conflict dintre cei doi. În prezent, femeia se află la spital, iar bărbatul a fost încătușat de oamenii legii.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Inspectoratul de Poliție Nisporeni a fost alertat duminică, la ora 15.10, precum că într-o localitate din raionul Nisporeni, la domiciliu, un bărbat de 53 ani a efectuat o împușcătură dintr-o armă neidentificată asupra concubinei sale de 47 ani, provocându-i o plagă în regiunea abdomenului.

Polițiștii au stabilit că la domiciliu, un bărbat de 53 ani, fiind în stare de ebrietate având un conflict cu concubina sa, cu scopul de a se răzbuna, dintr-o armă de model EKOL FIRAT Compact, modificată artizanal, deținută ilegal, a efectuat o împușcătură în direcția acesteia, provocându-i o plagă penetrantă în regiunea abdomenului.

Ulterior, victima s-a deplasat la vecinul său căruia i-a comunicat despre cele întâmplate. Bărbatul a telefonat pe polițistul de sector, care a solicitat intervenția Serviciului Medical de Urgență și Grupei operative de urmărire penală a Inspectoratului.

Fiind evaluată situația și riscul la care pot fi supuși angajații, precum și faptul că făptașul a fost condamnat anterior pentru omor, de către grupa operativă la fața locului a fost aplicate forța fizică prin răsucirea mâinilor la spate și aplicarea mijloacelor speciale (cătușele).

La fața locului, suspectul, nu a cooperat cu Poliția. În cadrul cercetărilor efectuate la domiciliu, a fost ridicat un tub de cartuș 9 mm, din care se presupune că s-ar fi efectuat împușcătura, iar din veceul gospodăriei a fost ridicat un sac de polietilenă, în care se afla Pistolul de model EKOL FIRAT și 16 cartușe.

În prezent, victima este internată în Secția se reanimare a spitalului raional Nisporeni.

Pe acest caz a fost deschisă o cauza penală conform prevederilor art. 27, 145 alin. 2 CP al RM.

Informația a fost confirmata de ofițerul de presă al IP Nisporeni, Cristina Vicol.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button