fbpx

ultima oră | O persoană în stare de ebrietate a urcat pe o linie de înaltă tensiune. Mai multe cartiere din capitală au rămas fără curent electric

O persoană în stare de ebrietate a urcat pe o linie aeriană de înaltă tensiune. Incidentul s-a produs în jurul orei 12:00, iar mai multe sectoare din capitală au rămas fără curent electric.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Conform unui comunicat emis de Gas Natural Fenosa, pe un pilon al liniei electrice aeriene de tensiune înaltă de 110 kV, a fost depistată o persoană în stare de ebrietate, care a urcat cu intenții neclare, supunându-se pericolului de elecrocutare. Pentru evitatea riscurilor în acest sens, dar și pentru a asigura intervenția salvatorilor în condiții de securitate, linia respectivă a fost deconectată.

La fața locului sunt prezente echipe operative ale Red Union Fenosa, salvatori și polițiști, care desfășoară în comun operațiunea de salvare. Din cauza deconectării liniei electrice, au rămas temporar fără tensiune consumatori din sectorul Poșta Veche, Rîșcani, dar și cartierul Sculeni. Aceștia vor fi reconectați imediat după finalizarea intervenției salvatorilor.

Articole asemănătoare

Back to top button