fbpx

Ucraina a săpat tranșee în apropiere de frontiera cu R. Moldova. Precizările autorităților

Pe rețelele de socializare au apărut mai multe imagini care prezintă șanțuri săpate la linia de frontieră dintre Ucraina și Republica Moldova. Conform informațiilor, șanțul de pe teritoriul Ucrainei are adâncimea de 2 metri și lungimea de circa 2 km.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Pe linia reprezentativă, colegii din cadrul Serviciului Grăniceresc de Stat din Ucraina au informat că astfel de lucrări sunt realizate cu scopul de a descuraja trecerile ilegale ale frontierei de stat de către persoane, inclusiv la curmarea tentativelor de contrabandă din Ucraina în Republica Moldova”, se precizează într-un comunicat al Poliției de Frontieră.

Potrivit sursei citate, tranșeele pot fi văzute pe teritoriul Ucrainei, în adiacentul punctelor de trecere a frontierei de stat și unde căile de comunicații trec in aproape de frontiera de stat.

Această prezentare necesită JavaScript.

Amintim că sâmbătă, 11 martie, deputatul Blocului Comuniștilor și Socialiștilor (BCS), Bogdan Țîrdea, a scris într-o postare pe canalul său de Telegram că „excavatoarele ucrainene muncesc din greu, săpând șanțuri uriașe, lungi de kilometri, la granița cu Moldova”.

 

Articole asemănătoare

Back to top button