fbpx

Trei persoane au decedat după ce un Land Rover a tamponat un camion. Salvatorii au intervenit pentru a scoate cadavrele dintre fiare

Trei persoane au decedat după ce mașina în care se aflau s-a tamponat cu un camion. Accidentul a avut loc în seara zile de 30 octombrie pe traseul Orhei-Călărași, în apropiere de localitatea Mana.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit martorilor, șoferul automobilului de model Land Rover Freelander circula cu viteză și ar fi efectuat manevra de depășire a unui vehicul cu tracțiune animală, care se deplasa în aceeași direcție. Din cauza carosabilului umed, conducătorul mașinii a pierdut controlul volanului și a ieșit pe contrasens.

Ca urmare, vehiculul a tamponat frontal un autotractor de marca Mercedes. Cele trei persoane care se aflau în Land Rover au decedat pe loc. Este vorba despre șoferul de 40 de ani și doi pasageri în vârstă de 19 și 31 de ani. Șoferul camionului nu a avut de suferit.

Pentru a scoate corpurile neînsuflețite dintre fiare a fost necesară intervenția salvatorilor, care au efectuat lucrării de descarcerarea. Vehiculul cu tracțiune animală nu a fost depistat la locul accidentului și urmează să fie găsit de Poliție.

Actualmente se întreprind măsuri pentru stabilirea motivelor exacte a producerii accidentului, identificarea persoanelor și stabilirea tuturor circumstanțelor care au cauzat tragedia.

Articole asemănătoare

Back to top button