fbpx

Trei grădinițe de la Puhoi, închise pentru că apa de la robinet nu ar fi bună de băut. Când se vor putea întoarce micuții în instituții?

Trei instituții preșcolare din satul Puhoi, raionul Ialoveni, și-au sistat temporar activitatea din cauza faptului că apa de la robinet nu corespunde normelor sanitare. Anunțul a fost făcut de deputatul Petru Frunze pe pagina sa de Facebook.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit acestui, au fost efectuate două proceduri de purificare a apei, iar rezultatele au fost negative. Totuși, va fi efectuată o dezinfecție repetată, după care grădinițele își vor deschide din nou ușile pentru zecii de copii din localitate.

„Am solicitat implicarea lui Goreanu Ioan, jurist al Primăriei, pentru a redeschide de urgență activitatea grădinițelor de copii. A reacționat promt. Mâine va mai face o procedură de dezinfecție. El a stabilit ca pe 9 septembrie curent, să fie deja reîncepută activitatea celor trei grădinițe de copii.

Oricum, copiii în ultimii ani sunt alimentați cu apă potabilă din butelie, care corespunde normelor de alimentație. Vă rog să informați toți părinții, ne cerem scuze pentru situația creată, însă sănătatea copiilor are prioritate”, a scris deputatul.

Articole asemănătoare

Back to top button