fbpx

Transnistria suspendă vaccinarea cu AstraZeneca și așteaptă livrarea Sputnik V. Noile restricții impuse de Tiraspol

Administrația de la Tiraspol a emis o decizie care prevede suspendarea vaccinării cu serul de la AstraZeneca. Documentul citat prevede că imunizarea cu acest preparat nu se va realiza până la alte dispoziții. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În același timp, liderul regiunii separatiste a cerut responsabililor să organizeze transport pentru a livra în siguranța de pe Aeroportul din Chișinău preparatul Sputnik V, atunci când acesta va fi ajunge în capitală. De asemenea, așa-numitele forțele de ordine vor intensifica acțiunile de control și verifica respectarea normele impuse.

Documente mai prevede ca în stânga Nistrului să fie înăsprite măsurile ce țin de prevenirea pandemiei. S-a interzis organizarea evenimentelor, dar și a fost prescurtat programul de lucru al localurilor până la 20:00.

Angajații din Transnistria vor activa conform unui program special sau de la distanță. Totodată, persoanele care au mai mult de 65 de ani vor fi informate despre riscurile asociate maladiei COVID-19 și vor fi îndemnate să se autoizoleze.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button