fbpx

Tragedie în capitală. Copil, găsit mort în mașina vecinilor

Tragedie pentru o familie din Chișinău. Un copil de 9 ani a fost găsit mort în mașina vecinilor. Incidentul s-a petrecut miercuri, 14 iulie.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit ofițerei de presă a Direcției de Poliție (DP) a municipiului Chișinău, Natalia Stati, Inspectoratul de Poliție (IP) al sectorului Ciocana a fost sesizat de dispariția băiețelului din satul Bîc, printr-un apel la serviciul 112.

Un echipaj al Brigăzii de Patrulare si Reacționare Operativă (BPRO) IP Ciocana, a acționat imediat pentru a stabili toate circumstanțele dispariției.

Ajunși la fața locului, oamenii legii au întreprins toate măsurile pentru stabilirea locației copilului în vârstă de 9 ani. Ulterior, în jurul orei 00:20, trupul neînsuflețit al acestuia a fost depistat în mașina parcată din curtea vecinilor.

Medicul legist de la fața locului nu a identificat semne de moarte violentă pe corpul băiatului. Tot acesta a stabilit că s-a asfixiat.

Automobilul putea fi deschis doar din exterior din cauza unor defecțiuni tehnice, iar copilul intrând, a rămas blocat și nu a mai putut ieși. Aceasta ar fi una din teoriile forțelor de ordine.

Cadavrul a fost trimis la Centrul de Medicină Legală (CML) pentru a identifica cauza concretă a decesului.

Pe acest caz a fost inițiat un proces penal pentru a fi stabilite toate circumstanșele producerii tragediei.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button