fbpx

Trafic suspendat pe o stradă din sectorul Botanica al capitalei. Cum va circula transportul public

Primăria municipiului Chișinău informează că miercuri, 14 septembrie 2022, (08:00-24:00), va fi suspendat traficul rutier pe str. N. Zelinski, tronsonul cuprins între străzile N. Titulescu și Sarmizegetusa, în legătură cu necesitatea executării lucrărilor de reabilitare a rețelelor inginerești.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

În legătură cu lucrărilor menționate, microbuzele de pe ruta nr. 103 în direcția spre str. Sarmizegetusa vor circula pe itinerar modificat, după cum urmează:

  • de pe bd. Decebal pe str. N. Zelinski, str. Sarmizegetusa și în continuare pe traseul stabilit.

De asemenea, miercuri, 14 septembrie 2022,( 08:00-16:00), va fi suspendat traficul rutier pe str. N. Titulescu, tronsonul cuprins între bd. Decebal și str. Dimineții, în legătură cu necesitatea edificării monumentului „Nicolae Titulescu”.

În legătură cu lucrările menționate, circulația microbuzelor de pe ruta nr. 103, în direcția str. Sarmizegetusa va fi organizată după cum urmează: de pe bd. Decebal pe str. N. Zelinscki, str. Sarmizegetusa și în continuare pe traseul stabilit.

Serviciile municipale de profil solicită înțelegere și scuze din partea cetățenilor pentru incomoditățile create.

Conducătorii auto care traversează cartierele unde este anunțată suspendare de trafic rutier sunt îndemnaţi să ocolească zona respectivă.

Articole asemănătoare

Back to top button