fbpx

Topul celor mai bine plătite locuri de muncă vacante din R. Moldova: Salarii de până la 40.000 de lei

Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM) informează persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă despre cele mai plătite locuri de muncă vacante pe piața muncii la data de 15 iulie 2022, conform declarațiilor agenților economici.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Cel mai plătit loc de muncă vacant (40.000 de lei) declarat la ANOFM de către compania Isight Partners SRL este pentru poziția de inginer/ingineră DevOps, responsabil de rezolvarea problemelor de producție. Compania își desfășoară activitatea în municipiul Chișinău și mai este în căutare de reprezentant comercial/reprezentantă comercială (10.000-20.000 lei), specialist/specialistă (10.000-20.000 de lei) și operator/operatoare (7000-8000 de lei).

Clasamentul celor mai plătite locuri de muncă vacante (25.000 de lei) continuă cu poziția de agronom/agronomă care va activa la Sorforjar SRL din raionul Florești și programator/programatoare la compania Steaua-Reds SRL care își desfășoară activitatea în municipiul Chișinău.

Lista celor mai plătite joburi este continuată cu funcțiile vacante de conducător/conducătoare auto la HD-Grup SRL și la Vladiales Trans Expediție SRL, consultant/consultantă la Asconi SRL, mecanic/mecanică auto la Dromas-Cons SRL, diriginte/dirigintă de șantier la Poduri Prim SRL, manager aprovizionare la Moldretail Group SRL și strungar/strungăriță la Solis Plus SRL. Pentru persoanele care doresc să ocupe aceste locuri de muncă informăm că salariul poate ajunge până la 20.000 de lei. Locurile de muncă sunt în municipiul Chișinău, Strășeni, Comrat și raionul Ialoveni.

Cu câte 14.000-19.000 de lei lunar vor fi remunerați doi medici specialiști care se vor angaja și vor activa la Spitalul Clinic Militar Central din municipiul Chișinău. La fel, 10.000-16.000 de lei vor fi oferiți celor 23 de medici specialiști din raionul Rîșcani.

Un salariu de 13.000-18.000 de lei se oferă pentru viitorul manager de oficiu al Companiei străine Internews Network în Republica Moldova. Candidatul perfect trebuie să aibă experiență și să cunoască limba engleză la nivel avansat.

Articole asemănătoare

Back to top button