fbpx

stop cadru | Restricțiile sunt puse pentru a (nu) fi respectate? Unii moldoveni nu țin cont de reguli și se îmbulzesc în transportul public

Unii moldoveni nu țin cont de restricțiile impuse de autorități. Cel puțin asta se observă în stațiile de așteptare a transportului public, unde oamenii se grăbesc să intre în troleibuze, în pofida faptului că Comisia Națională Extraordinară de Sănătate Publică (CNESP) a decis că limita persoanelor care se pot afla în transportul public este de 50% din capacitatea totală a acestuia.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Din imaginile parvenite la adresa redacției ZUGO, se observă că prevederea impusă de autorități nu este respectată.

Momentan, Regia Transport Electric Chișinău nu a venit cu o reacție în acest sens.

ZUGO amintește că CNESP a înăsprit restricțiile cu scopul de a diminua riscul infectării cu coronavirus. Astfel, din 17 februarie au intrat în vigoare o serie de reguli, printre care și limitarea până la 50% a capacității unităților de transport public.

Totodată, de menționat este faptul că autoritățile au prelungit starea de urgență în sănătate publică până la 15 aprilie curent.

Citește și: Restricții mai dure în Republica Moldova, începând cu miercuri. Cum vor activa piețele și centrele comerciale

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button