fbpx

Solistul Kalush Orchestra: „Piesa noastră a fost compusă cu mult timp înainte de război”. Ce spune despre prestația Zdubilor la Eurovision

Oleg Psiuk, solistul trupei Kalush Orchestra, reprezentanta Ucrainei de la Eurovision 2022, a acordat un interviu postului național de televiziune Moldova 1. Acesta a relatat despre cum piesa lor a ajuns să fie percepută drept un cântec despre „Ucraina-mamă”, căpătând noi semnificații pentru poporul ucrainean. Totodată, acesta a apreciat prestația Zdubilor la Eurovision, adăugând că s-a împrietenit cu „băieții noștri”.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Ne-am împrietenit cu băieții voștri, bună piesă, au evoluat foarte bine și îi felicit și pe ei”, a spus Oleg.

Acesta și-a exprimat speranța cu privire la organizarea Eurovision 2023 la Kiev, în Ucraina. Totodată, acesta a spus că ia în calcul organizarea câtorva concerte, însă nu și planificarea unui turneu.

Potrivit solistului Kalush Orchestra, piesa cu care au evoluat la Eurovision a fost compusă cu mult timp înainte de declanșarea războiului, însă în situația actuală melodia a căpătat o nouă însemnătate și un alt mesaj pentru ucraineni. Acesta a apreciat solidaritatea oamenilor pentru Ucraina și și-a exprimat recunoștința în acest sens.

Amintim că în acest an Eurovision Song Contest a fost câștigat de UcrainaȚara noastră s-a clasat pe locul 7, primind 14 puncte din partea juriului și 239 de puncte de la telespectatorii din Europa. În total, R. Moldova a obținut 253 de puncte.

În cadrul competiției muzicale din acest an, Republica Moldova a oferit 12 puncte Ucrainei. Juriul din țara noastră a „notat” prestația Regatului Unit cu 10 puncte, iar Suedia a primit de la noi 8 puncte.

Articole asemănătoare

Back to top button