fbpx

Și-a cumpărat un rezultat negativ la COVID-19 ca să nu stea în autoizolare. Isprava unui tânăr din Ungheni

Și-a cumpărat un rezultat negativ la COVID-19 ca să nu stea în autoizolare. Este vorba despre un unghenean care este cercetat penal, după isprava sa. Potrivit oamenilor legii, acesta a recunoscut că testul a fost perfectat prin intermediari, contra cost. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

La 22 martie curent, în punctul de trecere a frontierei Criva, polițiștii de frontieră au identificat în fluxul de călători un tânăr moldovean care revenea acasă din Ucraina.

Pentru a nu fi plasat în autoizolare, bărbatul de 30 de ani a prezentat la controlul trecerii frontierei de stat testul PCR negativ.

În timpul cercetării documentului în cauză, inspectorului de frontieră i-a părut straniu că persoana a ieșit din Republica Moldova pe data de 21 martie, pe când testul era efectut la Lvov (Ucraina) pe data de 20 martie.

Astfel, verificările au fost extinse, iar ca rezultat testul s-a dovedit a fi falsificat.

Audiat, bărbatul a declarat că ar fi perfectat testul prin intermediari, iar pentru serviciile acestora ar fi oferit 200 de euro.

ZUGO menționează că, începând din 23 martie, este obligatorie prezentarea testului negativ la coronavirus, la intrarea în Republica Moldova. În caz contrar, persoana va fi nevoită să se autoizoleze pentru 14 zile.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button