fbpx

Serviciile informatice ale Agenției Naționale Transport Auto, parțial afectate în urma unei suprasarcini. Unde să se adreseze operatorii

Agenția Națională Transport Auto informează operatorii de transport rutier și agenții economici care prestează servicii conexe transporturilor rutiere că, în urma unei suprasarcini și a deconectării ulterioare a energiei electrice din 24 noiembrie curent, au fost afectate unele echipamente din cadrul sistemelor informatice ale Agenției.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În acest context, durata de procesare a unor servicii ce țin de înregistrarea și modificarea în Registrele ROTR, RSITRCP și RAC, solicitarea autorizațiilor de transport, precum și o parte din alte servicii publice, este mai mare decât în regim normal.

Problemele tehnice cu care se confruntă sistemul informatic al Agenției, sunt în proces de remediere și este depus tot efortul pentru a asigura în continuare prestarea serviciilor publice de calitate.

În cazul în care întâmpinați dificultăți privind solicitarea autorizațiilor, înregistrarea și modificarea în Registre sau probleme ce țin de procesele informaționale tehnologice apelați:
Centrul de apel al Direcției servicii publice – (022) 49-79-53
Centrul de apel Registre și extrase – (022) 83-45-41
Secția tehnologiei informației și comunicațiilor – (022) 49-75-14

 

Articole asemănătoare

Back to top button