fbpx

Rusia: Au apărut câini verzi, după ce o haită cu blana albastră a îngrijorat mai mulți oameni

O haită de câini vagabonzi colorați a apărut Rusia. Aceștia au o nuanță bizară de verde. Se întâmplă după ce săptămâna trecută, mai multe imagini cu câinii albastri erau virale pe rețelele sociale ruse.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Câinii, în aparență sănătoși, au fost consultați de medicii veterinari care nu au descoperit nimic suspect. Câinii își făceau veacul lângă o uzină chimică abandonată din Dzerjinsk, la 370 de kilometri est de Moscova, transmite digi24. 

Câinii verzi au fost găsiți într-o altă unitate industrială abandonată din orașul Podolsk, la aproximativ 70 de kilometru sud de centrul Moscovei, relatează Vice, care citează presa rusă

În timp ce câinii din Dzerzhinsk s-ar fi colorat cu albastru de la substanțele chimice abandonate în uzina chimică, câinii din Podolsk s-ar fi tăvălit în vopseaua verde dintr-un depozit abandonat, au spus oficialii.

Societatea rusă pentru protecția animalelor a declarat pentru agenția de știri de stat RIA Novosti că și câinii verzi sunt sănătoși.

Serghei Voskresensky, oficial guvernamental regional, a spus că maidanezii verzi se simt bine și sunt foarte prietenoși.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button