fbpx

Reacția lui Cavcaliuc după ce Procuratura a dispus reținerea lui: „În curând voi ieși cu dezvăluiri”

Liderul PACE, Gheorghe Cavcaliuc,  a venit cu o reacție după ce Procuratura Generală a dispus reținerea lui. Acesta susține că „se produc ilegalități după ilegalități”.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Abuzurile și acțiunile ilegale ale Procuraturii Generale și ale procurorului Zaharia continuă la indicația politicienilor corupți și a șefilor care în curând vor pleca din funcții. Aceștia vor pe ultima sută de metri să-și facă poftele și să se răfuiască cu mine și colegii mei din partidul PACE.

Mă întreb, de ce atâta grabă, de parcă se termină lumea, de ce se face ilegalitate după ilegalitate? 

Doamna Zaharia, orice nu ați face, crezând că șefii care vă ghidează și politicienii care v-au promis că vor clasa dosarul penal al soțului Dvs și îl vor scăpa de la pușcărie pentru că a lovit cu mașina un om și a fugit de la fața locului, lăsându-l să zacă acolo, într-o baltă de sânge, nu vă va ajuta.

Eu voi insista ca pentru toate fărădelegile să răspundeți până la capăt și Dvs, și soțul, și cei care vă șantajează să faceți toate ilegalitățile împotriva mea și a PACE.

PS: În curând voi ieși cu dezvăluiri despre un alt mare dosar instrumentat de Dvs la comandă, la locul Dvs precedent de muncă. Cred că bănuiți despre ce este vorba, după el a urmat avansarea la Sângerei, mai aproape de casă.  Eu bănuiam că sunteți șantajabilă de șefi, dar când mi-a fost transmisă și informația aceasta, mi-am pus mâinile în cap”, a comentat Cavcaliuc.

Amintim că astăzi, 16 iulie, Procuratura Generală a respins cererea cetățeanului Gheorghe Cavcaliuc de retragere a dosarului „verde de briliant” din gestiunea Procuraturii raionului Sângerei, fapt despre care a fost informat la data de 13 iulie 2021.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button