fbpx

Reacția ANTA, după ce un funcționar al instituției a fost prins în flagrant primind mită în sumă de 10.000 de lei

Agenția Națională Transport Auto (ANTA) a venit vineri, 17 decembrie, cu o reacție în urmă ce un funcționar al instituției a ajuns în izolatorul Centrului Național Anticorupție (CNA), după ce ofițerii și procurorii l-au reținut în flagrant delict cu mită. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Astfel, conducerea Agenției menționează că nu tolerează fenomenul corupției și asigură că se vor întreprinde toate măsurile necesare de eliminare în totalitate a precondițiilor și oricăror acțiuni sau tentative de comportament corupțional, cât și îşi reiterează angajamentul de promovare a integrității în rândul angajaților.

Totodată, ANTA este deschisă să ofere CNA tot sprijinul necesar pentru eliminarea flagelului corupției în cadrul instituției.

Amintim că un funcționar al ANTA este cercetat penal într-un dosar pornit pe acțiuni de corupere pasivă, după ce ofițerii și procurorii anticorupție l-au reținut în flagrant delict cu mită

Dacă va fi găsit vinovat, acesta riscă până la 7 ani de detenție, pedeapsă penală și privarea de dreptul de a ocupa funcții publice sau de a exercita o anumită activitate pe un termen de la 5 la 10 ani.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button