fbpx

Publicul din două țări a oferit Republicii Moldova punctaj maxim în finala Eurovision 2021

Publicul din România și Cehia a oferit câte 12 puncte (maxim) prestației Republicii Moldova din finala Eurovision 2021, găzduită în orașul olandez Rotterdam.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Vezi și: Punctajul oferit de juriul moldovenesc participantelor la finala Eurovision 2021. Datele, prezentate de „Epix Sax Guy”

Pagina de internet a concursului muzical a publicat rezultatele televoting-ului de sâmbătă seara.

Astfel, opt puncte ne-au fost oferite de Portugalia, iar publicul și Albania și Franța ne-a notat cu șapte puncte. Au urmat San Marino, Rusia, Italia, Georgia, Finlanda și Azerbaidjan.

În total, Natalia Gordienko, reprezentanta Republicii Moldova, a primit 62 de puncte din partea spectatorilor din Europa.

Alte 53 de puncte au venit din partea juriilor din statele europene. 12 puncte au venit din partea Bulgariei și a Rusiei.

Citește și: A scăpat sau nu microfonul? Primele impresii și comentarii ale moldovenilor pe Facebook, după prestația Nataliei Gordienko la Eurovision

captură eurovision.tv

Precizăm că punctajul total al participantelor la concursul muzical este format din punctajul acordat de juriile și de publicul din țările europene.

Amintim că Natalia Gordienko s-a clasat pe locul 13 în finala Eurovision din acest an. Câștigătoarea ediției a fost Italia.

Back to top button