fbpx

Primarul s-a întâlnit cu reprezentanții mediului de afaceri. Ce mesaj le-a transmis Ceban?

Edilul capitalei s-a întâlnit cu reprezentanții mediului de afaceri. Acesta le-a spus că Primăria este în prezent un partener de încredere.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit primarului, oamenii de afaceri au fost invitați pentru prima dată la o întrevedere cu administrația orașului. În cadrul întrunirii, aceștia au abordat diverse problemele comune lor și municipalității.

„Am avut o întrevedere foarte bună și productivă, discuții pe diverse domenii economice de dezvoltare a businessului în capitală. Am comunicat că suntem gata să ascultăm orice idee, iar cele mai bune să le implementăm împreună. Oamenii mi-au spus că până acum nu au avut încredere în autoritățile municipale, că nu erau create condiții clare și egale pentru toți”, scrie Ion Ceban într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Primarul le-a dat asigurări celor din domeniul afacerilor că de acum încolo lucrurile vor fi realizate în cadrul legal. Acesta a mai precizat că autoritățile sunt gata, în colaborare cu Guvernul, Parlamentul și Președinția, să dezvolte acest sector.

La rândul său, businessmanii au venit cu mai multe propuneri de realizare a unor proiecte care ar fi utile pentru oraș.

Articole asemănătoare

Back to top button