fbpx

Primăria Hîncești, gata să ajute femeia care și-a abandonat copilul în centrul capitalei dacă se va decide ca bebelușul să rămână în familie

Primăria Hîncești monitorizează cazul femeii din municipiu, care și-a abandonat bebelușul în centrul capitalei. Edilul Alexandru Botnari afirmă că autoritățile locale vor interveni în această situație.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În același timp, primarul a îndemnat oamenii să nu judece gestul, deoarece „nu este creștinește”. În același timp, el menționează că a rugat responsabilii din Hîncești să afle toate detaliile și să discute atât cu mama, cât și cu tatăl fetiței, pentru a analiza situația.

„În cazul în care și organele competente vor decide ca pruncul să rămână în familie, sau cel puțin să fie plasat într-un centru de plasament, vom monitoriza în de-aproape situația și voi contribui cu ajutorul necesar pentru ca micuța să se dezvolte armonios”, afirmă primarul.

Precizăm că, în weekend, o fetiță de aproximativ două săptămâni a fost găsită de locatarii unui bloc de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt. Plânsetul micuței a fost auzită de locatari, care au depistat-o învelită într-o păturică, cu un pachet de haine de schimb alături. Ulterior, oamenii legii au anunțat că au identificat femeia care i-a dat viața, aceasta fiind o tânără de 20 de ani din Hîncești.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button