fbpx

Primăria anunță inaugurarea Târgului de Crăciun. Care va fi programul

În timpul ședinței săptămânale a serviciilor Primăriei Chișinău din 12 decembrie, primarul Capitalei, Ion Ceban, a anunțat că Târgul de Crăciun va fi inaugurat sâmbătă, 17 decembrie. Edilul a mai spus și care va fi programul evenimentelor dedicate sărbătorilor de iarnă. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Evenimentele de Crăciun vor începe pe 17 decembrie, la ora 17:00, iar startul sărbătorilor de iarnă va fi dat de caravană troleibuzele decorate, care au fost amenajate și de reprezentanții mediului de afaceri.

De asemenea, vor fi lansate decorațiunile din toate sectoarele Capitalei.

În PMAN pregătim târgul, căsuța lui Moș Crăciun, zonele foto, zonele de distracție pentru copii. La târg vor fi producători autohtoni cu meșteri populari. Am organizat ca sâmbătă și duminică copiii să primească cadouri de la Moș Crăciun în căsuță”, a declarat Ion Ceban.

Pe 24 decembrie, începând cu ora 18:00, în Piața Marii Adunări Naționale vor răsuna colinde, iar pe 6 ianuarie la ora 18:00 va fi un program cultural.

Ion Ceban a precizat că evenimentele sunt organizate de Primăria Chișinău împreună cu partenerii acesteia.

În acest an am completat cu practic tot ceea ce am procurat în anii precedenți, de asta am optat ca Primăria să nu închirieze în fiecare an decorațiunile pentru sărbători”, a concluzionat edilul.
Târgul de Crăciun va fi deschis în perioada 17 decembrie 2022 și 15 ianuarie 2023.

Articole asemănătoare

Back to top button