fbpx

Polițist de la Drochia, reținut de procurori. Ar fi primit 1000 de euro pentru un permis de conducere

Un polițist din cadrul Inspectoratului de Poliție Drochia a fost reținut, joi, 8 decembrie, în flagrant de ofițerii Direcției Generale Teritoriale Nord a CNA și procurorii Oficiului Nord al Procuraturii Anticorupție. Polițistul este bănuit că ar fi pretins și primit 1000 de euro pentru a ajuta o persoană să obțină mai ușor permisul de conducere.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit denunțului, depus pe data de 6 decembrie, polițistul ar fi promis persoanei că ar avea influență asupra unor membri ai Comisiei de examinare a candidaților pentru obținerea permisului de conducere din cadrul Secției de Înmatriculare a Transportului și Calificare a Conducătorilor Auto din mun. Bălți a I.P. „Agenției Servicii Publice” și că îi poate determina să o aprecieze cu calificativul ”admis” la probele teoretică și practică.

În baza denunțului, a fost inițiată o urmărire penală pentru trafic de influență, iar astăzi polițistul a fost reținut în flagrant în timpul primirii sumei de 1000 de euro – bani transmiși sub controlul CNA și al procurorilor anticorupție de la Nord.

Bănuitul a fost reținut pentru 72 de ore și a fost plasat în izolator. Oficiul Nord al Procuraturii Anticorupție conduce urmărirea penală.

Orice persoană se prezumă a fi nevinovată până la pronunțarea unei decizii definitive și irevocabile de judecată.

Articole asemănătoare

Back to top button