fbpx

„Plahotniuc și Dodon au decis răpirea mea”: Rizea, după ce a fost eliberat din arest

Fostul deputat român Cristian Rizea, eliberat, de curând, din arest de autoritățile din Republica Moldova, susține că ar urma să fie răpit. Acesta afirmă că ar urma să fie răpit, iar planul ar fi pus la cale de Igor Dodon și Vladimir Plahotniuc. Declarațiile au fost făcute pentru postul Realitatea Plus.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Anumiți prieteni din serviciile secrete de la București  m-au informat că Pahotniuc și Dodon sunt nemulțumiți că nu au reușit extrădarea mea și  au hotărât răpirea mea, pe modelul a ceea ce s-a întâmplat cu un judecător din Ucraina aici în Chișinău”, a declarat Rizea.

„La ora aceasta, președintele Republicii Moldova cunoaște că se pune la care răpirea mea și ducerea mea în România”, a mai spus Cristian Rizea.

În același timp, Rizea a afirmat că ar urma să facă mai multe dezvăluiri atât despre politica de peste Prut, cât și despre cea de la Chișinău.

„Sunt convins că dezvăluirile pe care o să le facă Cristian Rizea în continuare vor fi determinante pentru un stat democratic și în România și în Republica Moldova”, a subliniat acesta.

Menționăm că, persoanele vizate nu au comentat, deocamdată, afirmațiile lui Rizea.

Amintim că, Cristian Rizea a fost condamnat definitiv, peste Prut, pentru trafic de influență și spălare de bani.

Rizea a plecat din România  cu două luni înainte de verdictul magistraților, iar mai târziu a fost reținut în Republica Moldova.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button