fbpx

Percheziții la Bălți. Un fost polițist de frontieră, printre bănuiți într-un dosar de contrabandă

Procurorii din cadrul Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS) au efectuat marți, 11 ianuarie, opt percheziții în municipiul Bălți cu scopul de a destructura un grup infracțional organizat specializat în contrabandă cu țigarete.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.
Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

În urma măsurilor întreprinse de angajații Poliției de Frontieră și ai Serviciului Vamal, oamenii legii au depistat în aprilie 2021, în zona de responsabilitate a Direcției Regionale Vest a Poliției de Frontieră aproape 9000 de pachete de țigări fabricate în Republica Moldova. Valoarea lotului ridicat se estimează la peste 200.000 de lei.

Persoanele bănuite sunt trei bărbați cu vârste cuprinse între 27 și 43 de ani, iar unul din aceștia este fost angajat al Poliției de Frontieră. Pe parcursul zilei de marți, aceștia urmează să fie prezentați procurorilor PCCOCS pentru audieri, care vor decide asupra necesității solicitărilor de aplicare a măsurilor preventive în privința bănuiților.

PCCOCS informează că investigațiile sunt în stadiu preliminar, iar potrivit legii persoanele din dosar sunt considerate nevinovate până la pronunțarea unei hotărâri judecătorești finale în acest caz.

Articole asemănătoare

Back to top button