fbpx

O nouă linie de troleibuz în Chișinău. Anunțul primarului Ion Ceban

Primarul general al capitalei, Ion Ceban, a dispus ca o linie nouă de troleibuz să asigure temporar, în perioada 1 – 2 februarie, legătura directă între centrul capitalei și Centrul Internațional Expozițional „Moldexpo”.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Acest lucru este o premieră pentru capitală și a fost realizată la cererea cetățenilor. Scopul principal este de a facilita deplasarea oamenilor spre Expozitia „Fabricat în Moldova”.

„Noua linie directă: „str. Mitropolit Gavriil Bănulescu – Bodoni – C.I.E „Moldexpo” nu va avea stații intermediare și a fost creată pentru a facilita participarea cetățenilor la evenimentul anual, organizat tradițional la Chișinău, cu participarea producătorilor autohtoni de bunuri și servicii – Expoziția Internațională Fabricat în Moldova”, a declarat Ion Ceban.

Pe rută vor circula două troleibuze cu propulsie autonomă, iar timpul de rotație tur – retur va fi de 15 – 20 de minute. Astfel, sâmbătă, 1 februarie, ruta va activa între orele 09:00- 19:00, iar duminică, 2 februarie, troleibuzele vor circula între orele 09:00 – 17:00.

„Vom depune tot efortul în susținerea producătorilor autohtoni și pentru a dezvolta businessului în capitala Moldovei”, a conchis Ion Ceban.

Articole asemănătoare

Back to top button