fbpx

Nu vom mai avea troleibuze pentru transportarea copiilor din capitală la școli și grădinițe: Serviciul este puțin solicitat și valorificat

Primăria capitalei renunță la troleibuzele și autobuzele destinate transportării copiilor la școli și grădinițe. Responsabilii spun că serviciul este puțin solicitat.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit șefului interimar al Direcției transport din cadrul Primăriei, au fost efectuate analize în acest sens conform IPN. Potrivit lui, este vorba inclusiv de calitatea traficului.

„S-a constatat că transportul dedicat pentru elevi este unul mai puțin solicitat și mai puțin valorificat, comparativ cu transportul de pasageri”, a declarat funcționarul. Decizia este valabilă de pe 6 septembrie.

Amintim că, în zilele de lucru, în intervalul 6:50 – 9:00, fiecare al patrulea troleibuz de pe mai multe rute era destinat exclusiv pentru transportarea copiilor spre școli și grădinițe. Cu aceste unități de transport, marcate corespunzător, puteau circula, de asemenea, însoțitorii și cadrele didactice.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button