fbpx

Nu și iarăși nu! Ion Ceban continuă să se împotrivească desfășurării marșului LGBT în capitală

Edilul capitalei continuă să se împotrivească desfășurării marșului LGBT. Ion Ceban a declarat în cadrul unui live pe pagina sa de Facebook, că organizarea paradei este imposibilă, motivând că pe traseul propus pentru marșul Pride sunt alte evenimente, iar pe trotuare vor fi efectuate lucrări.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Eu mi-am expus opinia public și vreau să fac câteva precizări. După ce au fost recepționate toate demersurile de la toți organizatorii de diferite evenimente și ceea ce face nemijlocit Primăria Chișinău vă comunic că pe traseul respectiv unde s-a propus desfășurarea acestui marș, însuși desfășurarea este imposibilă, din cauza că avem alte evenimente pe teritoriul municipiului Chișinău, iar în acea zonă va fi redirecționat transportul public. În ceea ce ține de zona trotuar, se vor efectua lucrări. Rog și organele de drept să se sesizeze în această privință”, a menționat primarul de Chișinău.

Amintim că luni, 13 iunie, Ion Ceban a declarat că nu a semnat și nici nu va semna autorizația pentru desfășurarea marșului LGBT. Oficalul a menționat că „nu trebuie să vadă copii aceste lucruri chiar pe stradă”.

Articole asemănătoare

Back to top button