fbpx

Nu pot ajunge la școală, dar nu sunt scutiți de ore! Elevi din satele raionului Căușeni învață la distanță din cauza nămeților

Ninsorile abundente au întrerupt procesul de învățământ în raionul Căușeni. Unii elevi vor învăța online până la sfârșitul săptămânii, iar alții vor avea de recuperat orele.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit jurnaliștilor din regiune, în satele Chircăiești, Tănătarii Noi, Ursoaia, Fîrlădeni, Tocuz, Cîrnățenii Noi, Baimaclia, Baccealia, Opaci, Constantinovca, Ucrainca, Hagimus, dar și la liceul „Ion Creangă” din Căușeni s-a trecut la regimul de studii la distanță. Totodată, de acasă sunt instruiți și elevii claselor primare din Coșcalia și Ciuflești.

Elevii de la alte șase instituții din localitățile Tănătari, Copanca, Săiți, Taraclia, Cîrnățeni și Chircăieștii Noi nu merg la școală în următoarele zile, dar vor recupera ulterior orele.

De menționat este că 13 sate din raionul Căușeni și 26 din raionul Ștefan Vodă sunt blocate parțial, potrivit Renatei Lupacescu de la canalul local Studio-L. Totodată, potrivit ei, localitățile Taraclia,Tănătari, Baurci și Chircăiești nu au curent electric.

Potrivit meteorologilor, ninsorile abundente nu vor înceta până în seara zilei de joi. În weekend se va încălzi, iar fulgii ar putea reveni luni.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button