fbpx

Nesterovschi va ataca în instanță constatarea ANI. „Să se ocupe mai bine de acei deputaţi care şi-au schimbat fracţiunile”

Deputatul PSRM Alexandr Nesterovschi va ataca în instanță constatarea Autorităţii Naţionale de Integritate (ANI) referitoare la încălcarea regimului juridic al incompatibilităţilor. Acesta afirmă că a fost adminsitrator al unei companii, dar nu angajat și nu a primit salariu.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Parlamentarul susține că a deschis compania care desfășoară activitate turistică împreună cu un prieten și  cineva trebuia să devină administrator, transmite TVR Moldova, cu referire la IPN. Ulterior, potrivit lui, director a devenit altă persoană, pe numele ei fiind perfectată și licența.

„I-aş recomanda ANI să se ocupe mai bine de acei deputaţi care şi-au schimbat fracţiunile şi, după cum se vorbeşte, nu au făcut-o gratis, de acei deputaţi care au participat la furtul miliardului şi de acei deputaţi care îşi subestimează cheltuielile cu scopul de a-şi ascunde veniturile”, declară socialistul.

Amintim că, marți, 5 decembrie, ANI anunțat despre faptul că a emis un act de constatare a încălcării regimului juridic al incompatibilităților de către deputatul Alexandr Nesterovschi. Conform documentului, acesta a devenit administrator în cadrul unei firme în anul 2013 și nu a renunțat la această funcție din 2014, pe durata celor două mandate.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button