fbpx

Natalia Morari a anunțat postul TV la care își lansează emisiunea

Jurnalista Natalia Morari, care a anunțat recent despre lansarea unei noi emisiuni, a dezvăluit numele postului de televiziune care va difuza producția.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.
Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

„Noul meu proiect media, despre care am anunțat recent, a intrat în faza finală de pregătiri și ne apropiem cu pași rapizi de lansarea lui. Vă mulțumesc tuturor celor care mi-ați transmis mesaje de susținere, idei sau pur și simplu gândurile voastre bune. Desigur că nu au lipsit și unii care mi-au transmis gândurile lor mai puțin bune, dar asta nu e o noutate, la fel s-a întâmplat la fiecare proiect media pe care l-am creat, inclusiv atunci când am creat TV8”, a scris Natalia Morari pe o rețea de socializare.

„Compania Media Sapiens, pe care am fondat-o în 2013, va fi cea care va produce acest proiect media. Acel tender a fost lansat pentru a identifica televiziunea potrivită unde să fie difuzat, dar și a celei mai bune soluții financiare, care ar permite, în timp, să acopere costurile de producție. Le mulțumesc tuturor televiziunilor care au transmis oferte, într-o perioadă extrem de complicată pentru piața media.

Alegerea nu a fost simplă; pe de o parte, dorim să facem un parteneriat cu o televiziune unde producția noastră să fie protejată de eventuale influențe politice. Pe de altă parte, ne dorim o colaborare cu o televiziune care să aibă o audiență potrivită formatului pe care îl vom lansa. De aceea, am decis să facem parteneriat cu o televiziune care în primul rând să ne asigure un mediu de dezvoltare și exprimare liberă, iar în al doilea rând să aibă capacitatea de a sprijini financiar dezvoltarea în timp a producției noastre”, a mai scris cea care a nimerit într-un scandal public după ce, în septembrie 2021, a anunțat că tatăl copilului său este controversatul om de afaceri, Veaceslav Platon.

„Televiziunea N4 este locul unde ne vom revedea curând, dar și pe canalul meu de YouTube. Imediat ce finalizăm pregătirile tehnice voi anunța data la care începem, dar și mai multe detalii despre proiect”, a adăugat ea.

Articole asemănătoare

Back to top button