fbpx

Natalia Gavrilița a divorțat: „Stresul din ultima perioadă a pus presiune pe familia mea”

Natalia Gavrilița a divorțat. Dezvăluirea a fost făcută de șefa cabinetului de miniștri în studiul emisiunii Politica de la TV8, în cadrul discuțiilor despre declararea averii sale.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Fiind întrebată despre un automobil care anterior se regăsea în document, apoi nu a mai fost declarat, prim-ministra a făcut anunțul. Ea a precizat că procesul a avut loc pe fundalul stresului cauzat de evenimentele politice din țară și pandemie.

„Din păcate, stresul din ultima perioadă legat și de situația pandemică, și de situația în țară, a pus foarte multă presiune pe familia mea. Eu am trecut printr-un proces de divorț, care a devenit oficial în iunie și nu mai declar proprietățile care sunt în numele fostului soț”, a punctat Natalia Gavrilița.

În cadrul interviului menționat funcționara a mai făcut și pronosticuri legate de situația epidemiologică, referindu-se la prognoze potrivit cărora am putea depăși 3000 de infectări zilnice. De asemenea, aceasta s-a referit la procesul de imunizare a profesorilor și i-a îndemnat să își „găsească altă ocupație” dacă nu vor să se vaccineze, apoi le-a adresat scuze pentru această declarație.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button