fbpx

Moldovence, racolate să practice prostituția în Italia. Femeile aveau până la opt clienți zilnic, iar veniturile ajungeau la 3000 de euro lunar

Un bărbat de 43 de ani din România și o moldoveancă de 27 de ani sunt bănuiți de proxenetism. Conform anchetei, aceștia ar fi racolat tinere din Moldova și le-ar fi exploatat sexual la Milano, Italia. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În cadrul investigațiilor s-a stabilit că suspecții dețineau apartamente în orașul italian. Locuințele erau puse la dispoziția femeilor pe care aceștia le-ar fi convins să presteze servicii sexuale.

Oamenii legii au identificat patru tinere cu vârste cuprinse între 24 și 27 de ani, care, în perioada iulie-septembrie 2020, ar fi fost determinate să se prostitueze în Italia. Acestea ar fi deservit între cinci și opt clienți zilnic, iar venitul lunar se estimează la 2000-3000 de euro.

Totodată, ancheta a stabilit că unul dintre inculpați a fost condamnat anterior la patru ani privațiune de libertate pentru trafic de ființe umane. Suspecții sunt cercetați în stare de libertate și colaborează cu organul de urmărire penală. Dacă vor fi găsiți vinovați, aceștia riscă până la șapte ani de pușcărie.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button