fbpx

Moldoveanul cu acte irlandeze, care s-a dat în spectacol la Aeroport, ar fi antrenorul lui Conor McGregor

Moldoveanul cu acte irlandeze, care s-a dat în spectacol la Aeroport, ar fi antrenorul lui Conor McGregor, Serghei Piculschi, potrivit surselor deschide.md. Acesta a fost reținut miercuri seara în stare de ebrietate.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Bărbatul s-ar fi luat la bătaie cu ofițerii Poliției de Frontieră. Acesta a fost oprit de responsabili, deoarece încerca să urce în aeronavă în stare de ebrietate.

Piculschi ar fi fost deranjat de măsura, iar la fața locului a fost solicitată intervenția unui echipaj al Poliției, relatează deschide.md. Ulterior, el a fost condus la Inspectorat, fiind bănuit de ignorarea regulilor la punctele de trecere a frontierei și ultragiere.

Amintim că Poliția de Frontieră a anunțat că miercuri, în jurul orei 20:10, un incident a fost consemnat la Aeroportul Internațional Chișinău. Instituția puncta că persoana încătușată, fiind în stare de ebrietate, a perturbat ordinea publică și a pus în pericol viața călătorilor, fără a oferi mai multe detalii despre identitatea persoanei și circumstanțele în care s-a întâmplat totul.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button