fbpx

Ministerul Sănătății s-a încâlcit în cifre. Din cele 60 de cazuri raportate miercuri, nouă aparțin unei perioade anterioare

Ministerul Sănătății a gafat! Printre cele 60 de decese provocate de virusul COVID-19, înregistrate miercuri, 10 noiembrie, există și cazuri raportate în alte perioade, inclusiv anul trecut. Precizarea a fost făcută de către Ministerul Sănătății, la scurt timp după publicarea ultimelor date privind pandemia.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Astfel, nouă dintre cele 60 de decese raportate miercuri de Ministerul Sănătății au fost înregistrate în alte zile.

„Ministerul Sănătății a identificat o serie de nonconformități în procesul de înregistrare şi raportare a cazurilor de deces provocate de COVID-19. Mai exact, au fost identificate sute de cazuri de deces înregistrate, dar neraportate. Unele dintre acestea sunt încă din anul 2020. De exemplu, astăzi, din cele 60 de cazuri raportate, nouă revin unor perioade anterioare”, se arată în comunicatul emis de Ministerul Sănătății.

O echipă lucrează la verificarea tuturor cazurilor înregistrate pe parcursul anilor 2020- 2021, iar în zilele următoare, instituția va reveni cu mai multe detalii în cadrul unui briefing de presă.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button