fbpx

Mașini prăbușite în groapa săpată pentru reparația unui pod. Trei persoane, inclusiv doi minori, au suferit traumatisme

Două mașini s-au prăbușit în groapa săpată pentru reparația unui pod. Accidentul s-a produs duminică seara în raionul Hîncești.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Oamenii legii au fost alertați la ora 22:40. Polițiștii care s-au deplasat la locul cu pricină au stabili că drumul se află în reparația, iar doi șoferi, conducând un Peugeot și un Opel, ar fi neglijat indicatoarele rutiere.

Așadar, conducătorii de 46 și 26 de ani s-au deplasat pe o bandă de circulație care se află în reparație, ne-a comunicat ofițera de presă a Inspectoratului de Poliție Hîncești, Cristina Vicol. Drept urmare, vehiculele au ajuns în groapa săpata de muncitorii care renovează traseul.

Șoferul din Opel și doi pasageri ai săi, ambii de 17 ani, au fost transportați la spitalul raional Hîncești, pentru îngrijiri medicale. Conducătorul automobilului de model Peugeot și pasagerul său de 18 ani nu au avut de suferit.

Testele alcoolscopice au indicat că persoanele de la volan nu se aflau în stare de ebrietate. Poliția a inițiat o anchetă și stabilește toate circumstanțele cazului.

Foto: Poliția

Articole asemănătoare

Back to top button