fbpx

live | „Spunem nu dictaturii”. Imagini de la protestul organizat de socialiști în fața Parlamentului

În contextul ultimelor evenimente din Republica Moldova, Partidul Socialiștilor a organizat un protest numit „Spunem nu dictaturii”, în fața Parlamentului Republicii Moldova. La fața locului s-ar afla acum circa 500 -1000 de persoane.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Atunci când un cetățean al RM poate fi ridicat pe sus, cu încălcarea tuturor normelor, nu are condiții și apărare suficientă. Miting de protest împotriva drepturilor la apărare. Miting de protest împotriva judecătorilor corupți. Domnul Stoianoglo a fost înlăturat din funcție. La CSP dânsul nici nu a avut dreptul să își expună viziunea”, a declarat Vlad Bătrîncea.

Amintim că liderul PSRM, Igor Dodon, a chemat oamenii la protest, astăzi, 10 octombrie. Acesta a declarat anterior că este nevoie de alegeri anticipate.

„Unica soluție sunt protestele, nu pentru Stoianoglo, ci împotriva creșterii prețurilor, a tarifelor. Duminica asta. Pe ei o să îi poată opri oamenii, cei care i-au votat. Altfel nu îi stopăm. Am impresia că Maia Sandu a găsit conspectul lui Plahotniuc și îi urmează exemplul”, a menționat liderul PSRM.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button